torsdag 7. april 2016

Seterlefser med mango og skinke

Denne lette småretten er utrolig god og passer utmerket til piknik og som lett vår og sommermat i hagen. Vi prøvde denne for første gang en varm sommerdag da vi feiret at vi hadde kjøpt oss leilighet sammen for første gang. Vi ordnet piknikkurven i stand hjemme hos noen venner av oss (som for tiden var på ferie) som vi bodde hos i mangel av egen plass å bo og dro i parken...

Selvsagt smaker en god rett enda bedre når en har et minneverdig og hyggelig minne å forbinde den med, men denne enkle retten klarer fint å friste i seg selv! Prøv den da vel!

Til fire porsjoner trenger du:

4 store seterlefser
150 gram philadelphia
4 blader chrispy salat
1 avokado
1 paprika
1 mango
4 store skiver renskåret skinke

Legg lefsene ut over ett bord og smør et godt lag med philadelphia eller en annen smøreost du liker på.  Legg et salatblad på hver lefse og skjær avokado, paprika og mango i strimler. Fordel strimlene med avokado, paprika og mango oppå salatbladet og topp med en stor skive renskåret skinke.

Brett lefsene som en wrap og server. Hvis du skal ha lefsene med deg på piknik eller på stranda så pakker du dem godt inn i ett kjøkkenhåndkle eller liknende slik at de ikke glir fra hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar