Her har vi laget pizzasnurrer med chorizo og bacon og pizzasnurrer med siliana salami og bacon, men det er i grunnen bare å lage snurrene med det du liker best! Vi bruker vår vanlige pesto til pizza også til pizzasnurrer.
(skal du lage to sorter slik som vi har gjort her dobler du bare):
3 dl melkTil pizzasnurrer med chorizo og bacon
50 gram gjær
1 ts salt
2 ts sukker
100 gram smør
ca. 500 gram hvetemel
trenger du:
2-3 ss pesto til pizza
150 gram bacon
2-3 chorizo pølser (avhengig av størrelse)
Ost etter ønske
2-3 ss pesto til pizza
150 gram bacon
130 gram siliana salami
Ost etter ønske
Start med å lage deigen til pizzasnurrene. Smuldre smøret i det meste av melet og varm opp melken til den er lunken. Løs opp gjær i melken og tilsett salt og sukker. Rør til alt har løst seg opp.
Fordel pesto, bacon, pølser og halvparten av osten over deigen og rull deigen sammen fra langsiden. Del pølsen i 2-2,5 cm brede snurrer og legg dem på en bakeplate dekket med bakepapir. Legg et rent klede over pizzasnurrene og la dem heve til dobbel størrelse, 40-60 minutter. Topp snurrene med litt ost og stek dem i 12-15 minutter i forvarmet ovn på 220 grader til de er gyldne.
Avkjøl noe på rist og server varme og nybakte.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar